x

KEMAL MONTENO: Kroz pesmu najavio večni odlazak, ispraćen je aplauzom

Kultura

21. Jan 2021.

Pre tačno šest godina preminuo je legendarni sarajevski kantautor Kemal Monteno (67), našem listu dao je intervju tri nedelje pred smrt i opisao kako se osećao nakon transplantacije bubrega. Popularni Kemo je bio duša Sarajeva, videlo se to i prilikom poslednjeg oproštaja

Povezane vesti

Još videa

Vesti

SNIMAK IRANSKOG PROJEKTILA: Snimak otkriva lansiranje raketa Emad i bespilotnih letelica Šahid

Iranska Islamska revolucionarna garda (IRGC) objavila je u ponedeljak video-snimke na kojima se vidi kako su rakete lansirane sa neotkrivenih lokacija unutar iranske teritorije i navodno putuju ka izraelskim ciljevima tokom vazdušnih napada koje je Teheran izveo u subotu uveče. Vojno osoblje je posmatralo lansiranje projektila u neposrednoj blizini mesta lansiranja. Iran je u subotu uveče lansirao stotine dronova i projektila prema Izraelu u prvom direktnom napodu Teherana na jevrejsku državu, signalizirajući veliku eskalaciju tenzija u regionu.

Pogledaj sad
Zanimljivosti

TAJLANDSKA NOVA GODINA: Stotine uživaju u festivalu Songkran i tradicionalnoj borbi sa slonovima

Tradicionalne svečanosti za proslavu Tajlandske Nove godine - koje se nazivaju i Songkran - ove godine su održane uz Nacionalni dan slonova u gradu Nai Mueang u Surinu. Snimci snimljeni u subotu pokazuju kako se lokalno stanovništvo i posetioci prskaju vodom tokom festivala, dok su drugi viđeni kako izvode tradicionalne plesove. Slonovi, obučeni u živopisne haljine, takođe su se pridružili događaju i natopili uživaoce.

Pogledaj sad