x

MARINA TUCAKOVIĆ SE POJAVILA U JAVNOSTI: Stigla na promociju albuma Suzane Jovanović

Magazin

10. Jun 2021.

MARINA TUCAKOVIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA:Tekstopisac se pojavila na promociji albuma Suzane Jovanović

Povezane vesti

Još videa

Vesti

SNIMAK IRANSKOG PROJEKTILA: Snimak otkriva lansiranje raketa Emad i bespilotnih letelica Šahid

Iranska Islamska revolucionarna garda (IRGC) objavila je u ponedeljak video-snimke na kojima se vidi kako su rakete lansirane sa neotkrivenih lokacija unutar iranske teritorije i navodno putuju ka izraelskim ciljevima tokom vazdušnih napada koje je Teheran izveo u subotu uveče. Vojno osoblje je posmatralo lansiranje projektila u neposrednoj blizini mesta lansiranja. Iran je u subotu uveče lansirao stotine dronova i projektila prema Izraelu u prvom direktnom napodu Teherana na jevrejsku državu, signalizirajući veliku eskalaciju tenzija u regionu.

Pogledaj sad
Zanimljivosti

TAJLANDSKA NOVA GODINA: Stotine uživaju u festivalu Songkran i tradicionalnoj borbi sa slonovima

Tradicionalne svečanosti za proslavu Tajlandske Nove godine - koje se nazivaju i Songkran - ove godine su održane uz Nacionalni dan slonova u gradu Nai Mueang u Surinu. Snimci snimljeni u subotu pokazuju kako se lokalno stanovništvo i posetioci prskaju vodom tokom festivala, dok su drugi viđeni kako izvode tradicionalne plesove. Slonovi, obučeni u živopisne haljine, takođe su se pridružili događaju i natopili uživaoce.

Pogledaj sad
Reportaže

NAVUČENI NA ODANOST: Uznemiravajući sadržaj

Hindusi za neka ekstremna dela odanosti tokom rituala Charak Puja u Kalkuti, Zapadni Bengal, u nedelju. 'Chaitra Sankranti' je videla učesnike sa probušenom kožom i obešenom o metalne kuke, kao čin pokajanja. Desetine muškaraca imale su leđa, ramena, pa čak i usta probušene kukama, a zatim su okačeni u krug sa dizalice u čast Gospodu Šivi.

Pogledaj sad