x

RUSKI "KRASNOPOLj" RAZNEO UKRAJINSKI PVO: Pogledajte snimak napada specijalnom granatom

Planeta

24. Mar 2022.

MINISTARSTVO odbrane Ruske Federacije je objavilo snimak uništavanja ukrajinskog PVO sistema visokopreciznom municijom sistema "Krasnopolj". "Krasnopolj" je projektil navođen poluaktivnim laserom, sa dometom od 20 kilometara. Granate tog sistema se najčešće ispaljuju iz samohodne haubice MSTA-S. Rusi su sa uspehom koristili "Krasnopolj" protiv terorista u Siriji, pošto velika preciznost omogućava sigurno uništenje mete, a minimizuje mogućnost kolateralnih civilnih žrtava.

Povezane vesti

Planeta

ZELENSKI SE OGLASIO U NOĆ: Preduzeli smo neke korake, garantujemo duhovnu nezavisnost našeg naroda

Ovih dana smo preduzeli neke korake da garantujemo duhovnu nezavisnost našeg naroda. Vidim da ljudi podržavaju ove korake. I vidim veoma moćnu podršku. I to nije sve. Biće još koraka. Ukrajina više nikada neće stati na pola puta. Slava svima koji se bore i rade za našu zemlju! Zahvaljujem se svima koji brane i pomažu naš narod! Slava Ukrajini, rekao je sinoć predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.

Pogledaj sad

Još videa

Vesti

Rusi objavili snimke Kurtijeve okupacije severa KiM

Ruska agencija "Ruptly" objavila je snimke patrola ROSU i KFOR ulicama Kosovske Mitrovice uz opis kako se sve dešava "usred povećanja tenzija" u severnom delu grada. Ruptly između ostalog podseća kako su tenzije narasle još u julu, kad je Aljbin Kurti zabranio korišćenje registarskih tablica iz Srbije

Pogledaj sad