Najnovije

Najnoviji video sadržaji na portalu Novosti.

Vesti

SNIMAK IRANSKOG PROJEKTILA: Snimak otkriva lansiranje raketa Emad i bespilotnih letelica Šahid

Iranska Islamska revolucionarna garda (IRGC) objavila je u ponedeljak video-snimke na kojima se vidi kako su rakete lansirane sa neotkrivenih lokacija unutar iranske teritorije i navodno putuju ka izraelskim ciljevima tokom vazdušnih napada koje je Teheran izveo u subotu uveče. Vojno osoblje je posmatralo lansiranje projektila u neposrednoj blizini mesta lansiranja. Iran je u subotu uveče lansirao stotine dronova i projektila prema Izraelu u prvom direktnom napodu Teherana na jevrejsku državu, signalizirajući veliku eskalaciju tenzija u regionu.

Pogledaj sad
Zanimljivosti

TAJLANDSKA NOVA GODINA: Stotine uživaju u festivalu Songkran i tradicionalnoj borbi sa slonovima

Tradicionalne svečanosti za proslavu Tajlandske Nove godine - koje se nazivaju i Songkran - ove godine su održane uz Nacionalni dan slonova u gradu Nai Mueang u Surinu. Snimci snimljeni u subotu pokazuju kako se lokalno stanovništvo i posetioci prskaju vodom tokom festivala, dok su drugi viđeni kako izvode tradicionalne plesove. Slonovi, obučeni u živopisne haljine, takođe su se pridružili događaju i natopili uživaoce.

Pogledaj sad

Najgledanije

Video sadržaji sa najvećim brojem pregleda.

Vesti

RUSI UHVATILI TERORISTE: Ruski FSB uhapsio šest osumnjičenih da su planirali terorističke napade

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) uhapsila je u četvrtak šest militanata za koje je tvrdila da su pripremali „teroristički napad“ na ruski vojni objekat u Donjecku. Na snimcima koje je objavila agencija vidi se kako službenici FSB-a provaljuju u stan, zadržavaju osumnjičene i ispituju delove očiglednih eksplozivnih naprava. Agencija je dodala da su uhapšeni iz država Centralne Azije.

Pogledaj sad
Vesti

IRANSKI PROJEKTIL NA IZRAELSKU BAZU: Posledice iranskog raketnog napada na izraelsku vazdušnu bazu

Posledice iranskog raketnog napada na izraelsku vazdušnu bazu Nevatim viđene su u nedelju, dan nakon velikih udara Teherana. Na snimcima se vide krateri u zemlji, dok se vidi kako bager i druga vozila rade u toj oblasti. Baza, za koju se zna da ima borbene avione kao što su transportni avioni F35, F16, C-130 i nekoliko skladišta, bila je meta tokom iranskog napada na Izrael. Portparol izraelskih odbrambenih snaga Danijel Hagari izjavio je da je šteta uzrokovana raketama bila "mala" i da nije zaustavila operacije baze.

Pogledaj sad
Reportaže

MOLITVA ZA RAMAZANSKI BAJRAM: Predsednik UAE obavlja molitvu u Velikoj džamiji šeika Zajeda

Predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan obavio je u sredu namaz Ramazanski bajram zajedno sa stotinama vernika u Velikoj džamiji šeika Zajeda u Abu Dabiju. Šeik Omar Habtur Al-Derei je takođe viđen kako drži propoved nakon molitve. Događaju je prisustvovalo nekoliko šeika, ministara i visokih zvaničnika. Dr El-Derai, direktor Odeljenja za ifta pri Generalnom organu za islamska pitanja i zadužbine i generalni direktor Saveta Emirata za fetve, održao je propoved Ramazanskog bajrama. Muslimani slave trodnevni Ramazanski bajram prvog Šavala, 10. meseca islamskog lunarnog kalendara, nakon jednomesečnog perioda posta

Pogledaj sad
Reportaže

NAVUČENI NA ODANOST: Uznemiravajući sadržaj

Hindusi za neka ekstremna dela odanosti tokom rituala Charak Puja u Kalkuti, Zapadni Bengal, u nedelju. 'Chaitra Sankranti' je videla učesnike sa probušenom kožom i obešenom o metalne kuke, kao čin pokajanja. Desetine muškaraca imale su leđa, ramena, pa čak i usta probušene kukama, a zatim su okačeni u krug sa dizalice u čast Gospodu Šivi.

Pogledaj sad

Top video

Pogledajte video sadržaje u trendu.

Vesti

Hronika

Sport

Reportaže

Magazin

Zanimljivosti

Kultura

Podcast