x

TAKO SE TO RADI NA MINUS 20: Vladimir Putin na bogojavljenskom kupanju

Planeta

19. Jan 2021.

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaronio je u Moskovskoj oblasti, gde je danas temperatura vazduha oko minus 20 stepeni Celzijusa, u ledenu vodu povodom praznika Bogojavljenje.

Povezane vesti

Planeta

Igor Marojević dobitnik je nagrade Meša Selimović za roman "Ostaci sveta"

Igor Marojević 33. je dobitnik nagrade Meša Selimović, za roman "Ostaci sveta". Na stranicama "Večernjih novosti" danas je završeno glasanje Velikog žirija književnih kritičara za knjigu godine. Svoje izbore, kao i prošle godine, dalo je 60 istaknutih književnih znalaca i tumača, čiji su izbori praćeni sa velikom pažnjom. U protekle dve nedelje brojali su se glasovi i sa nestrpljenjem se očekivao rasplet. Danas je, tačno u podne, dodeljena ova velika nagrada.

Pogledaj sad

Još videa

Vesti

SRPSKA RUKA SPASA BOSNI: Vučić stigao u Sarajevo da uruči vakcine protiv kovida

Srbija je danas donirala BiH kontingent vakcina protiv virusa korona, koje je u Sarajevu uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na sarajevskom aerodromu Butmir, predsednika Srbije dočekali su predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i bošnjački član Predsedništva Šefik DŽaferović. Bilo je najavljeno da će dočekati kompletno Predsedništvo BIH, ali je izostalo prisustvo hrvatskog člana Željka Komšića.

Pogledaj sad