x

HUMANITARCI SA DETELINARE - Youtube kanal novosti

Reportaže

17. Apr 2021.

HUMANITARCI SA DETELINARE - Youtube kanal novosti

Povezane vesti

Reportaže

ŽIVOT NA SELU JE LEP, GRAD NIJE OPCIJA: Upoznajte Nebojšu iz Rajca

Nebojša Todorović ima 25 godina i odlučio je da ostane tamo gde se rodio - u selu Rajcu kod Čačka i da se bavi poljoprivredom. "Lepo okruženje, priroda, svež vazduh, zdraviji život" - nabraja svoje argumente za izbor načina života i ističe da deca nisu ničim uskraćena ako žive na selu. Nebojša kaže i da ima devojaka koje su spremne da dođu u selo jer je tu veća sloboda nego u gradovima gde je sve tesno i vlada gužva.

Pogledaj sad
Reportaže

Preživeo STRAHOTE RATA U ČEČENIJI, kod kuće bije NAJTEŽU BITKU

Sašu Kopčića iz sela Ćukovac kod Vranja život ne štedi - prvo je 2009. godine bio žrtva trgovine ljudima, potom se nekoliko meseci nakon povratka u Srbiju lečio od posledica stresa sa ratišta, da bi mu krajem prošle godine život ponovo pripremio iznenađenje - njegovu ženu napao je stršljen zbog čega je pala u komu. Posle šest meseci supruga Danijela mu je i dalje u bolnici i uz brigu o njoj, Saša se stara i o dvojici sinova i troje unučadi koji pokušavaju da nastave normalan život. Video je strahote rata u Čečeniji, bio je otet, uspeo je da se dokopa slobode i taman kada je pomislio da će se život vratiti u normalu, Sašin svet se srušio...

Pogledaj sad
Reportaže

KO JE LUD DA SE IGRA SA MNOM: "5 minuta sa..." najboljim pevačem među kik-bokserima

Nenad Pagonis je srpski kik-bokser i bokser ali i peva, piše pesme, ima svoj bend... "Ljudi su bolesno ambiciozni za uspehom i glamurom, a ja sam prošao sve to sa 19-20 godina kada sam postao prvak Evrope i prvak sveta. U ringu je fer plej, znaš ko ti je protivnik, nema nameštanja, nema podmetanja nogu" - kaže Nenad poredeći svet šoubiznisa i sportske borbe. Priznaje da ipak više voli sport i da svet estrade nije za njega, a u najnovijoj epizodi "5 minuta sa..." otkriva kako je postao vrhunski sportista, a pritom uspeo da za poslednjih 15 godina sačuva privatnost, ali i da postane i veliki humanitarac.

Pogledaj sad

Još videa

Magazin

U prodaji je novi broj časopisa RUSKI TRAVAR

OTKRIVAMO: DA LI JE SUPERBAKTERIJA OPASNIJA OD KORONE? Novi broj „Ruskog travara“ otkriva koliko ima istine u pretpostavkama stručnjaka da smrtni ishod tokom bolesti izazvane virusom COVID-19 često uzrokuje ne sam virus, nego bolnička superbakterija koja je otporna na antibiotike, dok poznati lekar dr Milorad Stefanović objašnjava malo poznate detalje o anti-Kovid vakcinama, kao i kakoko bi trebalo da se borimo protiv ove pošasti bez obzira na to da li smo vakcinisani ili ne.

Pogledaj sad