x

NAŠLI PEĆ STARU 3.000 GODINA! Arheolozi istražuju lokalitet Konopljara nedaleko od Kruševca

Reportaže

28. Apr 2021.

NAŠLI PEĆ STARU 3.000 GODINA! Arheolozi istražuju lokalitet Konopljara nedaleko od Kruševca

Povezane vesti

Reportaže

ŽIVOT NA SELU JE LEP, GRAD NIJE OPCIJA: Upoznajte Nebojšu iz Rajca

Nebojša Todorović ima 25 godina i odlučio je da ostane tamo gde se rodio - u selu Rajcu kod Čačka i da se bavi poljoprivredom. "Lepo okruženje, priroda, svež vazduh, zdraviji život" - nabraja svoje argumente za izbor načina života i ističe da deca nisu ničim uskraćena ako žive na selu. Nebojša kaže i da ima devojaka koje su spremne da dođu u selo jer je tu veća sloboda nego u gradovima gde je sve tesno i vlada gužva.

Pogledaj sad
Reportaže

Preživeo STRAHOTE RATA U ČEČENIJI, kod kuće bije NAJTEŽU BITKU

Sašu Kopčića iz sela Ćukovac kod Vranja život ne štedi - prvo je 2009. godine bio žrtva trgovine ljudima, potom se nekoliko meseci nakon povratka u Srbiju lečio od posledica stresa sa ratišta, da bi mu krajem prošle godine život ponovo pripremio iznenađenje - njegovu ženu napao je stršljen zbog čega je pala u komu. Posle šest meseci supruga Danijela mu je i dalje u bolnici i uz brigu o njoj, Saša se stara i o dvojici sinova i troje unučadi koji pokušavaju da nastave normalan život. Video je strahote rata u Čečeniji, bio je otet, uspeo je da se dokopa slobode i taman kada je pomislio da će se život vratiti u normalu, Sašin svet se srušio...

Pogledaj sad
Reportaže

KO JE LUD DA SE IGRA SA MNOM: "5 minuta sa..." najboljim pevačem među kik-bokserima

Nenad Pagonis je srpski kik-bokser i bokser ali i peva, piše pesme, ima svoj bend... "Ljudi su bolesno ambiciozni za uspehom i glamurom, a ja sam prošao sve to sa 19-20 godina kada sam postao prvak Evrope i prvak sveta. U ringu je fer plej, znaš ko ti je protivnik, nema nameštanja, nema podmetanja nogu" - kaže Nenad poredeći svet šoubiznisa i sportske borbe. Priznaje da ipak više voli sport i da svet estrade nije za njega, a u najnovijoj epizodi "5 minuta sa..." otkriva kako je postao vrhunski sportista, a pritom uspeo da za poslednjih 15 godina sačuva privatnost, ali i da postane i veliki humanitarac.

Pogledaj sad

Još videa

Magazin

U prodaji je novi broj časopisa RUSKI TRAVAR

OTKRIVAMO: DA LI JE SUPERBAKTERIJA OPASNIJA OD KORONE? Novi broj „Ruskog travara“ otkriva koliko ima istine u pretpostavkama stručnjaka da smrtni ishod tokom bolesti izazvane virusom COVID-19 često uzrokuje ne sam virus, nego bolnička superbakterija koja je otporna na antibiotike, dok poznati lekar dr Milorad Stefanović objašnjava malo poznate detalje o anti-Kovid vakcinama, kao i kakoko bi trebalo da se borimo protiv ove pošasti bez obzira na to da li smo vakcinisani ili ne.

Pogledaj sad