x

IZAZVAO EUFORIJU NA MARAKANI: Ovako je Aleksandar Pešić dao gol za preokret Zvezde u finalu Kupa

Sport

25. Maj 2023.

IZAZVAO EUFORIJU NA MARAKANI: Ovako je Aleksandar Pešić dao gol za preokret Zvezde u finalu Kupa Srbije

Povezane vesti

Još videa

Planeta

NAJLEPŠI BULDOG AJOVE: Trideset se šepurilo stazom tokom 45. godišnjeg takmičenja

Snimak prikazuje učesnike događaja u čudesnoj odeći, od smešnog šešira za hamburger i slatkog kostima medveda do impresivnog vikinškog šlema sa rogovima i elegantnih košulja, kako hodaju po plavom tepihu uz ovacije i aplauze gledalaca. Ove godine, Pumpkin iz Oklanda je proslavila svoju pobedu tako što je dobila krunu i kraljevski plavi ogrtač od prošlogodišnjeg pobednika Patča. Pumpkin će biti nova maskota Drake Relais-a, koja će u ovoj ulozi služiti čitavu godinu. Pored najlepše titule buldoga, bile su i druge nagrade.

Pogledaj sad
Planeta

DIMNA ZAVESA KAO ZAŠTITA: Pogledajte šta rade ruske zaštitne trupe tokom vežbe

Jedinice za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu (NBC) Severoistočne grupe trupa i snaga Rusije pokrivale su teren i vojne objekte dimnom zavesom tokom vojnih vežbi na Kamčatki. Na snimku se vidi kako vojnici upravljaju vozilom TDA-3 opremljenim generatorom dima kako bi sakrili položaje sistema za elektronsko ratovanje. „Postavci su raspoređeni specijalnim vozilom ARS-14KM za dekontaminaciju ljudstva i opreme. U toku vežbe Jedinice za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu Severoistočne grupe trupa i snaga uvežbavale su upotrebu celokupnog arsenala snaga i sredstava na terenu“, navodi se u saopštenju

Pogledaj sad
Planeta

RIM PROSLAVIO ROĐENDAN: Večni grad slavi 2777. rođendan sa zadivljujućim laticama cveća

Rim, jedan od najstarijih i najslavnijih gradova na svetu, bio je domaćin svečanosti povodom obeležavanja 2.777. godišnjice osnivanja ponovnim otvaranjem Roseto Comunale bašte, poznate i kao Ružičnjak, dok je italijanska prestonica dočekala proleće veličanstvenim prikazom boja. Svake godine prestonički opštinski ružičnjak otvara svoja vrata 21. aprila kako bi se poklopio sa svečanostima povodom rođendana Rima. Ostaje dostupan javnosti do sredine juna. Grmovi ruža često cvetaju po drugi put u oktobru, kada se bašte nakratko ponovo otvore.

Pogledaj sad