x

OD RUGLA GRADA DO LUKSUZNOG NASELJA: Beograd na vodi - nekad i sad

Vesti

23. Nov 2020.

Beograd na vodi menja lice grada, iako je malo ko verovao kada se počinjalo da će ovaj grandiozni projekat biti ostvaren. Uklonjene su stotine tona šuta i đubreta, karton naselje, iz vode izvađeni zarđali brodovi da bi niklo naselje, tržni centar, lepo šetalište na obai Save...

Povezane vesti

Još videa

Planeta

IRANSKI PREDSEDNIK U PAKISTANU: Raisi obećao da će povećati trgovinu sa Pakistanom na 10 milijardi

Iranski predsednik Ebrahim Raisi doputovao je u ponedeljak u pakistanski Islamabad u zvaničnu trodnevnu posetu tokom koje će se razgovarati o političkim, ekonomskim i trgovinskim odnosima. Na snimku se vidi kako iranski predsednik Ebrahim Raisi stiže avionom i na aerodromu ga čekaju pakistansko vojno osoblje i zvaničnici. Mogli su se videti pakistanski zvaničnici kako pozdravljaju predsednika Raisija pre nego što ga isprate sa aerodroma. Prvog dana posete, Ebrahim Raisi i pakistanski premijer Šehbaz Šarif najavili su planove za povećanje trgovine između dve zemlje na 10 milijardi dolara godišnje, prema izveštajima lokalnih medija.

Pogledaj sad
Planeta

ERDOGAN U IRAČKOM KURDISTANU: posetio Erbil da bi održao razgovore sa predsednikom Barzanijem o miru

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan sleteo je u Erbil, glavni grad autonomnog iračkog Kurdistana, posle svojih sastanaka sa iračkim zvaničnicima u ponedeljak u Bagdadu. Ovo je prva poseta Erbilu od 2011. godine, kada je Erdogan bio premijer Turske. Lokalni mediji, pozivajući se na Nečirvana Berzanija, rekli su da Erdoganova poseta dolazi u "kritičnom trenutku" za region. Erdoganova poseta "ističe snažne političke, ekonomske i bezbednosne veze između Iraka i Kurdistanske regije sa Turskom. Radujem se što ću poželeti dobrodošlicu predsedniku Erdoganu u Erbil i razgovarati o hitnim pitanjima, uključujući mir, stabilnost i ekonomski razvoj"

Pogledaj sad