x

Da li se poštuju mere u gradskom prevozu u Beogradu?

Vesti

24. Nov 2020.

Prevoznici, kao i Gradsko saobraćajno preduzeće dobili su obaveštenje o preporučenom broju putnika koji bi trebalo da budu u prevozu. To znači da će na prednjim vratima za solo autobuse biti istaknuta preporučen broj putnuka, odnosno 50 odsto od maksimalnog broja koji može da se preveze u zavisnosti od tipa vozila.

Povezane vesti

Vesti

Šeik Naser bin Hamad Al Kalif pozdravio srpski narod video porukom

Bahrein je donirao medicinsku zaštitnu opremu za borbu protiv virusa korona i to je jedna od najvećih pojedinačnih donacija od početka pandemije. U ime kralja Bahreina Hamada bin Ise al Kalifa video porukom se prisutnima na aerodromu Nikola Tesla obratio predsedavajući Vrhovnog veća za omladinu i sport i savetnik za nacionalnu bezbednost, šeik Naser bin Hamad Al Kalif.

Pogledaj sad
Vesti

TEŠKO BEZ DNEVNIKA I ZAMRZIVAČA: Žitelji sela podno Stare planine već desetak dana bez struje

Ledena kiša koja je pala oko Božića, a zatim i sneg, paralisani su život u desetak svrljiških sela u kojima živi 200 pretežno starih i nemoćnih ljudi. Kažu, najteže je bez struje, za čiji nestanak krive dotrajale bandere koje su popadale pod težinom snega i leda, a kakva-takva uteha je saznanje da će vanredna situacija ostati na snazi sve dok i poslednje domaćinstvo ne bude dobilo "elektriku". Dotad, za najugroženije su obezbeđeni agregati.

Pogledaj sad

Još videa

Hronika

ISPOVEST BRATA I KOMŠIJE: Braća izgorela u požaru

U požaru koji se u noći između petka i subote dogodio u porodičnoj kući Radonićevih u Orlovatu, izgorela su dva brata, nekadašnji radnici zrenjaninske Pivare, Svetislav (62) i dve godine mlađi Branislav, koji su u kući živeli sami. Uzrok požara, koji je zahvatio i skoro potpuno uništio kuću, još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je neispravan odžak i šporet "smederevac" koji su ložili, krivac što su se ugasili životi, dva brata, koji su bili teško pokretni i obojica u invalidskoj penziji.

Pogledaj sad