x

USRED NJUJORKA: Majstorija predsednika Vučića sa košarkaškom loptom

Vesti

21. Sep 2022.

USRED NJUJORKA: Majstorija predsednika Vučića sa košarkaškom loptom

Povezane vesti

Još videa

Planeta

IRANSKI PREDSEDNIK U PAKISTANU: Raisi obećao da će povećati trgovinu sa Pakistanom na 10 milijardi

Iranski predsednik Ebrahim Raisi doputovao je u ponedeljak u pakistanski Islamabad u zvaničnu trodnevnu posetu tokom koje će se razgovarati o političkim, ekonomskim i trgovinskim odnosima. Na snimku se vidi kako iranski predsednik Ebrahim Raisi stiže avionom i na aerodromu ga čekaju pakistansko vojno osoblje i zvaničnici. Mogli su se videti pakistanski zvaničnici kako pozdravljaju predsednika Raisija pre nego što ga isprate sa aerodroma. Prvog dana posete, Ebrahim Raisi i pakistanski premijer Šehbaz Šarif najavili su planove za povećanje trgovine između dve zemlje na 10 milijardi dolara godišnje, prema izveštajima lokalnih medija.

Pogledaj sad
Planeta

ERDOGAN U IRAČKOM KURDISTANU: posetio Erbil da bi održao razgovore sa predsednikom Barzanijem o miru

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan sleteo je u Erbil, glavni grad autonomnog iračkog Kurdistana, posle svojih sastanaka sa iračkim zvaničnicima u ponedeljak u Bagdadu. Ovo je prva poseta Erbilu od 2011. godine, kada je Erdogan bio premijer Turske. Lokalni mediji, pozivajući se na Nečirvana Berzanija, rekli su da Erdoganova poseta dolazi u "kritičnom trenutku" za region. Erdoganova poseta "ističe snažne političke, ekonomske i bezbednosne veze između Iraka i Kurdistanske regije sa Turskom. Radujem se što ću poželeti dobrodošlicu predsedniku Erdoganu u Erbil i razgovarati o hitnim pitanjima, uključujući mir, stabilnost i ekonomski razvoj"

Pogledaj sad
Planeta

NAJLEPŠI BULDOG AJOVE: Trideset se šepurilo stazom tokom 45. godišnjeg takmičenja

Snimak prikazuje učesnike događaja u čudesnoj odeći, od smešnog šešira za hamburger i slatkog kostima medveda do impresivnog vikinškog šlema sa rogovima i elegantnih košulja, kako hodaju po plavom tepihu uz ovacije i aplauze gledalaca. Ove godine, Pumpkin iz Oklanda je proslavila svoju pobedu tako što je dobila krunu i kraljevski plavi ogrtač od prošlogodišnjeg pobednika Patča. Pumpkin će biti nova maskota Drake Relais-a, koja će u ovoj ulozi služiti čitavu godinu. Pored najlepše titule buldoga, bile su i druge nagrade.

Pogledaj sad