x

MOTORNOM TESTEROM DO PACIJENTA: Požrtvovanost osoblja Doma zdravlja u Vlasotincu

Vesti

12. Jan 2021.

Kada je vozač Doma zdravlja u Vlasotincu Srđan Radičević u ponedeljak, u ranim jutarnjim satima, krenuo po pacijenta koga je trebalo da preveze na hemodijalizu u Leskovac nije ni slutio na kakve će prepreke naići na putu do sela Lipovica. Zaustavilo ga je na drvo koje je, usled obilnih padavina, palo na saobraćajnicu. Pokušao je da se vrati nazad, razmišljajući o tome da se vrati sa motornom testerom, ali je i u povratku naišao na drvo koje se obrušilo na put.

Povezane vesti

Vesti

Šeik Naser bin Hamad Al Kalif pozdravio srpski narod video porukom

Bahrein je donirao medicinsku zaštitnu opremu za borbu protiv virusa korona i to je jedna od najvećih pojedinačnih donacija od početka pandemije. U ime kralja Bahreina Hamada bin Ise al Kalifa video porukom se prisutnima na aerodromu Nikola Tesla obratio predsedavajući Vrhovnog veća za omladinu i sport i savetnik za nacionalnu bezbednost, šeik Naser bin Hamad Al Kalif.

Pogledaj sad
Vesti

TEŠKO BEZ DNEVNIKA I ZAMRZIVAČA: Žitelji sela podno Stare planine već desetak dana bez struje

Ledena kiša koja je pala oko Božića, a zatim i sneg, paralisani su život u desetak svrljiških sela u kojima živi 200 pretežno starih i nemoćnih ljudi. Kažu, najteže je bez struje, za čiji nestanak krive dotrajale bandere koje su popadale pod težinom snega i leda, a kakva-takva uteha je saznanje da će vanredna situacija ostati na snazi sve dok i poslednje domaćinstvo ne bude dobilo "elektriku". Dotad, za najugroženije su obezbeđeni agregati.

Pogledaj sad

Još videa

Hronika

ISPOVEST BRATA I KOMŠIJE: Braća izgorela u požaru

U požaru koji se u noći između petka i subote dogodio u porodičnoj kući Radonićevih u Orlovatu, izgorela su dva brata, nekadašnji radnici zrenjaninske Pivare, Svetislav (62) i dve godine mlađi Branislav, koji su u kući živeli sami. Uzrok požara, koji je zahvatio i skoro potpuno uništio kuću, još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je neispravan odžak i šporet "smederevac" koji su ložili, krivac što su se ugasili životi, dva brata, koji su bili teško pokretni i obojica u invalidskoj penziji.

Pogledaj sad