x

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Magazin

13. Apr 2024.

Voditelj Jutarnjeg programa "Jutro" na TV Prva, Miloš Radenković za "Novosti" o karijeri, putokazima, društvenim mrežama i junaku svog života

Povezane vesti

Još videa

Planeta

RUSKI SUHOJ NA DELU: Akrobatski tim vitezova uzleće se u nebo kako bi demonstrirao umeće

Na snimcima koje je objavilo rusko Ministarstvo odbrane vidi se publika koja gleda aeromiting, tokom kojeg piloti akrobatskog tima lebde u vazduhu u formaciji, ostavljajući za sobom svetlucavi trag pirotehnike. Ministarstvo odbrane je saopštilo da je program grupnog akrobatike „Ruski vitezovi“ uključivao petlju Nesterova, prevrtanje cevi i okretanje virage. Piloti su demonstrirali akrobatiku u paru, pojedinačno i kontra-akrobatiku, i spektakularne elemente uključujući figure 'ogledala', 'zvona' i 'rastvaranja', kao i prolaz na maloj visini i izuzetno maloj brzini.

Pogledaj sad
Planeta

VEŽBE NA PACIFIKU: Ruska flota izvodi vežbe gađanja u Ohotskom i Japanskom moru

Ruska pacifička flota je viđena kako izvodi vežbe u Ohotskom i Japanskom moru na snimku objavljenom u ponedeljak. Na snimku se vidi kako artiljerija gađa vazdušne i morske ciljeve i izvodi druge manevre. Helikopter Ka-27PS se takođe vidi kako vrši izviđanje pre sletanja na palubu broda. „Službenici su uvežbavali organizovanje maskiranja pomoću dimnih zavesa kako bi se zaštitili od bespilotnog nadzemnog plovila (USV) lažnog neprijatelja.

Pogledaj sad