Najgledanije

Video sadržaji sa najvećim brojem pregleda.

Reportaže

UMESTO U AMFITEATRU STUDIRA U „CRVENOJ ZONI"

Umesto u studentskom amfiteatru, 25-ogodišnji Vojin Čukuranović provodi petu godinu studija medicine i u "crvenoj zoni" kovid bolnice u Kruševcu. Likovi najtežih pacijenata koji se intubiraju i kojima je respirator jedina šansa da prežive, nešto je što ovaj plemeniti mladić iz Brusa ima svakog dana pred očima. Baš te slike pokrenule su ga pre godinu dana da pomogne u borbi protiv korone i da se, sa svojim kolegama, bori za svakog pacijenta kao da mu je najrodjeniji.

Pogledaj sad
Zanimljivosti

Od četvrtka NOVO na jutjub kanalu Novosti

SKROLOVANjE otkriva šta se krije iza najzanimljivijih objava na društvenim mrežama. Voditeljka Marijana Kutlača ugostiće mlade glumce, pevače, novinare, jutjubere i influensere, koji će se gledaocima predstaviti putem zanimljivih, urnebesnih i popularnih objava na društvenim mrežama. Gosti prvog „Skrolovanja" biće momci iz rep grupe „Kruševac geto".

Pogledaj sad
Magazin

U prodaji je novi broj časopisa RUSKI TRAVAR

OTKRIVAMO: DA LI JE SUPERBAKTERIJA OPASNIJA OD KORONE? Novi broj „Ruskog travara“ otkriva koliko ima istine u pretpostavkama stručnjaka da smrtni ishod tokom bolesti izazvane virusom COVID-19 često uzrokuje ne sam virus, nego bolnička superbakterija koja je otporna na antibiotike, dok poznati lekar dr Milorad Stefanović objašnjava malo poznate detalje o anti-Kovid vakcinama, kao i kakoko bi trebalo da se borimo protiv ove pošasti bez obzira na to da li smo vakcinisani ili ne.

Pogledaj sad