x

NEZAPAMĆENA OLUJA U ABU DABIJU: Lokalni stanovnici trče u sklonište

Planeta

17. Apr 2024.

Meštani se vide kako trče u sklonište dok snažni vetrovi savijaju obližnja drveća u komercijalnoj četvrti glavnog grada UAE. Obilne padavine su uticale na transport nakon što je za 24 sata palo 158 mm, što je dovelo do zastoja u saobraćaju i kašnjenja letova širom UAE. Policija je savetovala vozače da „budu oprezni” i da se pridržavaju ograničenja brzine prikazanih na elektronskim informativnim tablama. Ograničenja brzine su smanjena na 100 km/h na putevima, uključujući i autoput Abu Dabi-Al Ain.

Povezane vesti

Planeta

SLOVAČKI PREMIJER PREDVIĐA SOPSTVENI ATENTAT: Ova frustracija će dovesti do ubistva

Na snimku objavljenom pre 35 dana vidi se slovački premijer Robert Fico kako predviđa nešto što se ispostavilo kao pokušaj atentata na njega, rekavši tada da će čekati da vidi „kada ova frustracija dovede do ubistva jednog od vodećih vladinih političara. " Mesec dana kasnije, Fico je hospitalizovan nakon što ga je napadač više puta upucao u Handlovoj. „Oni bezobrazno grde vladine političare na ulicama. A ja samo čekam da vidim kada će ova frustracija, tako intenzivno produbljena u novinama ili udarnim vestima, dovesti do ubistva jednog od vodećih vladinih političara. A ja nisam preuveličavajući jedan milimetar." rekao je Fico.

Pogledaj sad
Planeta

HARKOV URUŠEN: Zgrade, automobili oštećeni I 20 povređenih u granatiranju

Vlasti u Harkovu tvrde da je najmanje 20 stambenih i nestambenih zgrada, ulaza u stanice metroa, garaža i automobila oštećeno nakon navodnog napada ruskih snaga bombama UMPB D-30. U trenutku objavljivanja, ruska strana nije komentarisala napad niti izveštaje o žrtvama. Ranije je to oštro negirano, ciljajući na civile ili civilnu infrastrukturu. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je 10. maja izjavio da će oni dodati još vojnih snaga u Harkovu

Pogledaj sad

Još videa